söndag 18 oktober 2015


Min fina Albatross 

Nu är hästen här och alla färger talar om att nu är det dax att förbereda dig inför kylan. 
Jag hatar kylan!!! 
Jag som älskat snö, skidåkning, bus i snön ja allt som man kan göra i snö hihi men det går inte längre, det går inte att förklara och det syns inte men min kropp som skriker när jag närmar mig kyla den blir som paralyserad och kan inte röra på mig mer. hemskt stel som en zobie!!!

 Denna sommar har ändå varit helt underbar, solen!!! Den är som min medicin önskade att den botade mig men jag får gilla läget den gör mig hel ibland!

Jag har en stor sorg och det är att jag kan och kommer aldrig att komma tillbaka till mitt älskade fina livsverk, jag är uppäten av all energi och stress. Tänker hela tiden på att jag kommer att komma tillbaka men nu måste jag acceptera mitt läge och det är att denna hemska sjukdom kommer jag att få leva med resten av mitt liv. 
Vintern är värst då kommer skoven utan förvarning och då blir det bara att tänka på sova och bara ro. Men det är svårt att förstå för det syns inte!!!

Nu har det gått fyra dagar och jag har bada varje kväll i min fantastiska bad tunna åhhh det har hjälpt mig till att få bara en liten stund utan att känna den hemska värken. 

Båten är uppe nu och Rainer fixar med vinter rustningen. Våra fina vänner har också tagit upp och gillar fika stunder hihi vänner som vi har så härligt med. 


Älskar att se tillbaka på våra fina bilder!!! Bilder säger mer än ord och mina ord är inte alltid roliga att läsa men våra bilder säger mer hihi

Varje dag solen skiner vill jag vara ute och får jag låna Puma min älskade hund som mina barn Cissi och Christian äger, då mår stunden på moln för hon gör mig så glad hihi

Mina finaste barnbarn Dennis, Elliot och Vilja gör mig också så lycklig! Bara att få ett leende eller en bamse kram gör mig så lycklig, eller orden, Nanna jag älskar dig!!! Då är jag i himmelriket!!! Så lycklig att ni finns !!!

Mitt nya fynd är stress yoga/Chi gong ! Har hjälp mig sååååå mycket och kan känna en sån härlig känsla. Försöker att finna egen träning av detta och det finns så mycket på nätet. Min balans, min stress har funnit något som är helt underbart och jag får stunder jag mår bra av!! Prova själv!!!

Min längtan är bara att få stunder att må skönt, min kära hjälper mig varje dag varje minut till att finnas för mig, vi ska leva länge och finna drömmar!!!!

Älskar livet!!!

Varje dag!!!