lördag 31 januari 2015

En ny dag med nya utmaningar!


Idag var en lugn dag som alla andra men tredje dagen jag kommer upp tidigt hihi. Min hemska yrsel har lugnat ner sig men gör sig påmind emellanåt men med en sån lycka att kanske bara hoppas att den försvinner. Men jag vågar inte släppa mina stavar då kommer jag att ramla. Även i mitt hem går jag in i saker och snubblar.
Med tända ljus och lite ljuv musik känner jag en ro i min själ och inget som stressar mig!Tänk att denna tjej kan bara vara utan måsten hihi Ja inte är det likt Maritha som har alltid haft järn i elden och det fanns ingen vägg som jag inte kan gå igenom haa
Men jag njuter varje minut bara att få en liten stund att må bra!

Jag är så tacksam för att min underbara Rainer orkar med mig, min livstråd. Utan honom hade jag inte orkat genomlida mina helvetes dagar. Han ringer mig varje dag och undrar bara hur jag mår! Tänk alla dagar jag bara är ledsen och jätte jobbig men min Rainer finns där och lyssnar, tröstar, torkar mina stora floder av tårar.
Kärlek efter 25 år och med dom orden som vi lova varandra säger vi varje dag, jag älskar dig!

Drömmar finns och vi har en passion till segling, man blir som ett med havet, vinden och det får ta den tid det tar! En stund som jag verkligen är lycklig och min värk känns inte lika jobbig och krokodil tårar kommer inte lika ofta.
Seglingens fantastiska upplevelser med solen som min lampa mmmm då är jag sååå lycklig!
Nu blir det lite läsning av segling! 
Natti natti sov gott!