tisdag 3 februari 2015

Inte alltid Livets godheter





Usch, dagen tävling med ditt egen tid!

Nu har många tårar runnit som är en del av min vardag och försöker se att det finns alltid en lösning! Men hur och var och det stora ordet NÄR. Min bästa tid av mitt liv har bara runnit iväg av allt annat än ett lyckligt liv med spänning och härligt fina stunder med familj och vänner?

Den jag mest av allt önska ge och visa min kärlek till min underbara Rainer, det han får har bara varit en trött, sovande fru som bara har ont och orkar inget längre!!! Även haft dagar jag inte velat längre, men då fanns han där, bara fanns där. Alltid håller min hand även om jag bara snubblar hihi då kan jag visst inte falla längre!!!

Jag har vissa gånger kunnat förutse vissa saker och upps så händer saker som jag tänk på eller kanske borde göra!

Igår tänkte jag på Tommi i guldbutiken i vh, för jag hade lämnat in min klocka för lagning. Idag lämnade han in klockan till Rainer!!
Inför dagen hade jag bokat in en kroppscaning i Tyresö, jag tänkte på Tanja om hon kanske ville följa med mig. För ibland tycker jag att jag bara vill ha den där handen som trygghet, men slog bort tanken och tänkte att inte ska jag besvära, jag fixar detta. Runt kl 11 ringer Tanja och frågade vad jag ska göra? Upps vad du skrämmer mig sa jag!!!!! Och jag berättade att jag har precis tänk på dig men, men...

Tanja, hur det än är är du som alltid min älskade fina ängel! Tack för ditt STORA stöd idag det var mitt hjärtas tröst!
Jag vill vara stark och den mamma, svärmor, farmor Nanna, vän önskade jag kan komma tillbaka!

Mitt liv just nu är ett stort sår av olika sorters ihoplock av läkning som sitter på fel plats och jag hittar inte pusslet rätta platser!

Men kanske en dag?

Riktiga Änglar finns dom? Jag behöver Er!

Nu ska jag smälta dagen som alltid är projekt varje dag, men önskar en skön sömn!

Natti Natti håll mig lite i handen om ni når!
  • luft,ängel,konst,stiga,bakgrund,blå,jul,kyrkan,moln,molnigt,konceptet,död,dröm,fjädrar,flygning